ABOUT ME

Ik ben Elsje, trotse eigenaresse van de blog Elsje op Pad. Laatst vond ik mijn fotojaarboek van de middelbare school. ‘Waar zie je jezelf over tien jaar?’ luidde de vraag die me destijds werd gesteld. ‘Ik heb de wereld rond gereisd en misschien woon ik dan wel in het buitenland’, was mijn antwoord. Nu, zeven jaar later, vind ik het tijd om mijn droom waar te maken. Ik boekte een wereldticket en ik ben klaar om aan een groot avontuur te beginnen: een reis door Rusland, Mongolië, China, Vietnam, Australië en Nieuw-Zeeland.

Reizen zit er al vanaf jongs af aan in. Met doorgewinterde Francofielen als ouders was het vroeger Frankrijk, Frankrijk en nog eens Frankrijk. Prachtig land, niks mis mee! Maar ik wilde meer.. (sorry pap en mam). Mijn verlangen ging van kleine uitstapjes binnen Europa naar een reis die mij over de Atlantische Oceaan naar De Verenigde Staten bracht. Op mijn zestiende pakte ik mijn backpack en maakte een prachtige trip met de trein dwars door Europa.

Ik ben een dromer met een doel. Daarmee bedoel ik dat ik vaak grootse plannen heb én ze vervolgens ook uitvoer. Als ik een droom heb, dan ga ik ervoor! Het leven is te kort om de dingen die je blij maken voorbij te laten schieten. Achteraf denk ik natuurlijk ook weleens: ‘misschien was dit niet zo’n goed idee’. Het weerhoudt me er alleen niet van om steeds nieuwe dingen te proberen.

Via deze blog wil ik mijn reiservaringen delen. Niet alleen geef ik praktische tips over het voorbereiden van je reis én voor onderweg, ik deel ook mijn ervaringen, gedachten en verhalen. Ik wil de wereld leren kennen en hoop dat ik jou via deze blog enthousiast kan maken om hetzelfde te doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s